Farmasi Termékek

Farmasi terméket rendelnél?

NE VÁRJ AZ ELSŐ JELEKRE!TAGADJ LE ÉVEKET A KORODBÓL!

2019. szeptember 17. 11:09 - Farmasi Termékek

 

ARCBŐRÜNK ÖREGEDÉSE

 

 

  A bőr öregedésének folyamata az egész testünket érinti, mégis a legérzékenyebben a leglátványosabb területre, az arc öregedésére reagálunk. 40 éves kor után – akár hirtelen – szembeötlő változások is bekövetkezhetnek: lógó szemhéj, szarkalábak, szem alatti táskák, karikák, mélyülő nevető ráncok, petyhüdt, szürkülő bőr, öregségi pigmentfoltok, stb. Hirtelen megrémülünk a tükörképünktől és lázasan keressük a megoldást. Pedig az arcbőr öregedése nem egyik napról a másikra történik. Már akkor megkezdődik, amikor még nem is gondolunk rá! Kb. 25 éves korban már megjelennek az apró, szemmel alig látható ráncocskák, amelyek 30 fölött ráncokká, 40 fölött pedig barázdákká mélyülnek.

 

Az ellenségek:

Az arcbőr öregedésének egyik legjelentősebb oka a  nap okozta károsodás, de más tényezők is jelentősen befolyásolják, hogy milyen mértékben öregedik a bőr, ilyenek:

Külső tényezők:

  • UV sugárzásnak való kitettség,
  • dohányzás (a nikotin felgyorsítja az ösztrogén bontását)
  • alkohol,
  • helytelen táplálkozás
  • környezetszennyeződés
  • hőmérséklet ingadozás

Belső tényezők:

    • genetikai adottságok,
    • zsírréteg csökkenése az arcon,
    • arcizmok gyengülése,

     

    Eljött a Te időd! Fordítsd vissza az idő kerekét a 
    Farmasi AGE REVERSIST öregedésgátló sorozatával!

    A Farmasi Anti-Aging AGE REVERSIST termékcsaláddal olyan bőrre tehetsz szert, ami fiatalabbnak mutatja a bőrt a valódi koránál.

Tisztító zselé
A gél eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, a sminket, elhalt hámsejteket. Tisztítja és megnyugtatja a pórusokat. Tiszta, egészséges megjelenésű bőrt hagy maga után, ami készen áll a további bőrápolásra. Minden bőrtípusra alkalmas! Bőrgyógyászok által, érzékeny bőrön tesztelt. Speciális összetevőkből kifejlesztve: A Laminaria alga kivonata akár 69%-kal növeli a kollagén szintézist a bőr fibroblast sejtjeiben. Különleges összetételű, nem tartalmaz sót, nem károsítja a bőrt, minimalizálja a bőrirritációt, így száraz, érzékeny bőrre is alkalmazható.

Szérum
A szérum táplálja és rugalmassá teszi a bőrt. Megszünteti a finom vonalakat és a mély ráncok kialakulását. Energiát ad a bőrnek és optimalizálja annak természetes regenerálódását. Dermatológiailag tesztelt és alkalmas érzékeny bőrre is.

Hidratáló krém
Biztosítja a bőrnek a szükséges hidratálást, csökkenti a finom vonalak és mély ráncok kialakulását. A nedvességtartó képessége van, fokozza a hidratálás mértékét már 6 óra elteltével. Erősíti a bőr szerkezetét és megvédi a külső környezeti hatásoktól. A bőrt puhává és simává varázsolja. Minden bőrtípusra alkalmas. Dermatológiailag tesztelt.

Szemránckrém
Láthatatlan védőréteget képez a szemkörnyéken. Védi a bőrt a külső negatív stresszfaktoroktól. Megakadályozza a finom vonalak, ráncok és táskák megjelenését a szem alatt, fiatalabb kinézetet kölcsönözve a bőrnek.

Speciális hatású krém
Azonnal kitölti a mély ráncokat, minimalizálja a szarkalábák láthatóságát, a táskás szemeket, a homlokon található ráncokat és az egyéb vonalakat az arcon. Segít megerősíteni, feltölteni a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas! Érzékeny bőrön bőrgyógyászatilag tesztelve. A gélalapú krém azonnal felszívódik, támadja meg az öregedés első jeleit, visszaadja bőröd eredeti térfogatát. Megerősíti, feszesebbé teszi, összehúzza a megereszkedett bőrt.

 

Természetesen ezeket megvásárolhatod a webáruházban.Regisztráció után -23% kedvezmény minden termékre!

Farmasi törzsvásárlói regisztráció itt  :

www.farmasiregisztracio.infora.hu

tukor_1.jpg

farmasi-drctuna-age-reversist-termekek.jpg

hjkhjk.png

age_reversist.jpg

 

 

 

 

 

 

vissza

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farmasitermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr9415111098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása