Farmasi Termékek

Farmasi terméket rendelnél?

Minden az arctisztítással kezdődik. Az sem mindegy, mit használsz !

2019. szeptember 21. 21:07 - Farmasi Termékek

Az aktív szén általában szénből, fából vagy tőzegből és más anyagokból készül. Magas hőmérsékletnek való kitevés hatására válik aktívvá. Ez nagyszámú apró pórust képződést okoz a szén felületén, amelyek mikroszkopikus csapdákként hatnak. Ezek képesek elfogni és elnyelni a szennyeződéseket, toxinokat, mitesszereket és egyebeket. A szén hatékonyan távolítja el, vagyis szívja magában a szervezetben felgyűlt méreganyagokat, segítségével sokkal szebb, ápoltabb lesz a bőröd.
1.Arctisztítás.

Arctisztító zselé aktív szénnel

1104151

Termékleírás hatékonyan tisztít és védi az arcbőrt a mindennapi szennyeződések, faggyútöbblet és toxinok ellen. aktív szén összetétele könnyű habbá változik, mely gyengéden tisztítja, megnyugtatja és frissé teszi az arcbőrt. használat: első lépésként használja. alkalmazza kétszer naponta, reggel és este. tegyen kis mennyiséget a tenyerébe, ujjbegyei segítségével gyengéden masszírozza az arcbőrbe, majd langyos vízzel öblítse le.
Szérum!

Aktív széntartalmú Arcbőrpuhító szérum aktív szénnel

1104150

A szérum megpuhítja az arcbőrt és megnyitja a pórusokat, ezzel lehetővé téve a mély tisztítás hatékony folyamatát. lágy összetételének köszönhetően könnyen bejut az arcbőr mélyebb rétegébe is. az aktív szén segít megkötni és elnyelni a szennyeződéseket, zsírokat a tömegesen elhalt sejteket a mélyebb pórusokból is. segít a szennyeződések tökéletes eltávolításában a kétfázisú hámlasztó maszknak köszönhetően. használat: alkalmazza második lépésként heti 1-2 alkalommal. vigyen fel kevés mennyiséget az arcbőrére és körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza be. hagyja hatni 3 percig, míg megszárad. ne öblítse le!
3.Arcmaszk felvitele.

Dr. C. Tuna Hámlasztó fekete arcpakolás (80 ml)

1104143

 A fekete lehúzható arcmaszk csökkenti a pórusok láthatóságát, feloldja a zsíros szennyeződéseket és eltávolítja az elhalt hámréteget a tiszta és ragyogú bőr érdekében. a c- vitamin és az antooxidánsoknak köszönhetően revitalizálja bőrét, csökkenti a hiperpigmentációt, összehúzza a kitágult pórusokat és csökkenti a ráncok láthatóságát. segítséget nyújt a túlzott zsír és faggyútermelés elleni küzdelemben. az eredmény tiszta és ragyogó bőr.
Használati utasítás  használata: vigyen fel a tiszta arcbőrére vastagabb réteget, hagyja hatni 25-30 percig, vagy amíg teljesen meg nem szárad. óvatosan húzza le a maszkot az arcszélektől kezdve, majd langyos vízzel mossa meg arcát. a hajon, szemöldökön és az ajkakon ne használja.
4.Tonizálás!

Arctisztító, pórusösszehúzó tonik aktív szénnel

1104152

 Eltávolítja azokat a szennyeződéseket, melyek alapos tisztítás után is az arcbőrön maradtak. a tengervíz ásványi komplex anyagokkal újra átitatja a kitágult pórusokat a gazdag mikroelemeknek köszönhetően, ezt követően összehúzza a kitágult pórusokat. véd a külső hatások ellen és ragyogóvá, selymessé teszi az arcbőrt. használat: negyedik lépésként alkalmazza a terméket, kétszer naponta, reggel és este. nedves vattával és gyengéd mozdulatokkal tisztítsa meg az arcbőrt és a nyakat.
Farmasi regisztráció után 23%-al olcsóbban vásárolhatsz natúr termékeket a webáruházban.

Regisztráció itt:

50873123_116722046068771_3473732292112686941_n-470x360.jpg

images_2.jpg

vsz015.jpg

index_1.jpg

1104151_400.jpg

1104150_400.jpg

1104143_400.jpg

1104152_400.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farmasitermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr2115157842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása