Farmasi Termékek

Farmasi terméket rendelnél?

Farmasi Aloe Vera Termékek!

2019. szeptember 10. 21:50 - Farmasi Termékek

Az aloe vera, mint „csodanövény”

Az aloe vera egy nagyon nemes, már az ókor óta ismert és használt gyógynövény. Még a Bibliában is megemlítették, Nagy Sándor idejében pedig a sérült harcosok sebeinek gyógyítására használták. A fáraók korában például úgy tartották, hogy az aloe vera a hallhatatlanság növénye, ezért a sírokba is helyeztek belőle. Sok történet szól arról, hogy Kleopátra is előszeretettel használta a gyógynövényt, szépségének talán ez lehet a titka.

Az aloe vera gyógyhatása!

 Gyógyítja az aknés bőrt

Az aloe vera gél több bőrápoló termék összetevője, amelyeket többféle bőrprobléma, többek között az akné kezelésére is javasolnak. Ez egy nagyon gyakori bőrprobléma, amely során a faggyúmirigyek aktiválódnak és begyulladnak. Az aloe vera gyulladáscsökkentő hatása segít megszabadulni az aknétól és pattanásoktól, ha napi kétszer bekenjük az érintett felületet. Az aknés sebeket és pirosságot is kezelhetjük az aloés termékekkel.

 Csillapítja a gyulladásokat

Az aloe vera külső alkalmazása enyhíti az ízületi gyulladás okozta fájdalmat, és a test más gyulladásainak tüneteit is. Aki két héten át fogyaszt aloe vera-levet, jelentős csökkenést tapasztalhat a gyulladások kialakulásában és a velük járó fájdalomban. Ez a gyógynövény – ha rendszeresen alkalmazzák – hozzájárul a fájdalommentes élet kialakításához.

  • enyhíti a fájdalmakat,

  • gyulladáscsökkentő hatású,

  • segíti és gyorsítja a sebgyógyulást,

  • regenerálja a test nyálkahártyáját,

Érezze a természet erejét saját bőrön!Az egészséges életmódnál nem csak arra kell figyelnünk, hogy mit eszünk, hanem arra is, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Mi segítünk ebben is!

Farmasi Webshopunkban kizárólag természetes alapanyagokból készült natúrkozmetikumokat találsz. Ne mérgezd tovább a szervezetedet! Válts természetesre!

Hogyan rendelhetek?

  Megtetszett egy termék? Kipróbálnád? Szeretnél 23%-al olcsóbban hozzájutni a FARMASI termékekhez?  

Farmasi regisztráció www.farmasiregisztracio.infora.hu

 

 

 

Ha tetszett a cikk,megköszönöm ha megosztod!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farmasitermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr9415061322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása