Farmasi Termékek

Farmasi terméket rendelnél?

Mit tehetünk a fejbőrön jelentkező pikkelysömör ellen?Van megoldás!Farmasi vegyszermentes termékek.

2019. szeptember 25. 21:15 - Farmasi Termékek

 

 

 

Psoriasis – pikkelysömör

A pikkelysömörről

A psoriasis – pikkelysömör – az egyik leggyakrabban előforduló, krónikus gyulladásos bőrbetegség (ritkán a nyálkahártyák, ízületek és a körmök érintettségével), mely mindkét nemben egyformán előfordul, és bármely életkorban jelentkezhet. Hátterében genetikai és környezeti faktorok szerepe egyaránt ismert. A provokáló környezeti tényezők közül a leggyakoribbak az alkoholizmus, dohányzás, a fertőzések, lázas betegségek, különböző gyógyszerek, a szervezetet érintő hormonális változások és végül, de nem utolsósorban a stressz.


Tünetei

A psoriasisos tünetek (ún. plakkok) mérete nagyon különböző: néhány mm-től több cm-ig terjedhet. A megvastagodott hámréteg valamint a fehérvérsejtes beszűrődés miatt a tünetek kissé tömött tapintatúak, kerekded vagy ovális alakúak, élénk vörösek. Leggyakrabban a törzsön, hajas fejbőrön és a végtagok (könyökök, térdek) felszínén fordulnak elő. Felszínük lehet száraz, ezüstösen fénylő pikkelyekkel fedett. A hajas fejbőrön, súlyos esetben akár egybefüggően, sapkaszerűen, a hajhatáron túl húzódva is megfigyelhetünk tüneteket. A fejbőrön a tüneteket gyakran nehéz megkülönböztetni seborrheától illetve egyes gombás fertőzésektől, azonban fontos információ lehet az a tény, hogy a pikkelysömör mellett nem fordul elő hajhullás.

 

Helyi kezelési lehetőségek fejbőrre!

 

Dr. C. Tuna VITALIZING Sampon minden hajtípusra fekete köménymag-olajjal

 

Dr. C. Tuna Tápláló olaj hajra feketekömény olajjal

A fenti termékek megvásárolható a webáruházban.

 Farmasi regisztráció itt:

psoriazis.jpg

index_2.jpg

farmasi-drctuna-hajapolas-feketekomeny-olajos-termekcsalad.jpg

images_3.jpg

viszketo_fejbor_pikkelysomor_n-hd.jpg

 www.farmasiregisztracio.infora.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farmasitermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr4815171984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása