Farmasi Termékek

Farmasi terméket rendelnél?

Kozmetikum allergia - Mit kenjünk a bőrünkre?

2019. szeptember 14. 20:55 - Farmasi Termékek

Melyiket választod?

  • Szintetikus anyagokkal mérgezed a bőröd, pórusaid kemikáliákkal tömíted el.
    Az érzés:
    bőröd fuldoklik, a vegyszeres kozmetikumok fedőréteget képeznek bőrödön
     
  • Természetes bőrápolás, vegyszerek nélkül, natúr kozmetikumokkal
    Az érzés: bőröd - visszanyerve természetes frisseségét- szabadon lélegezhet!

Ha az elsőt, akkor sajnos nem tudok neked segíteni. De ha jól sejtem, azért vagy itt, mert ez a probléma – akár csak tudat alatt – már régóta foglalkoztat.

Van egy jó hírem: Van megoldás!

 

Elárulok neked egy titkot: ahhoz, hogy szép és ápolt legyél, a legkevésbé sincs szükséged a sok vegyszeres bőrápoló termékre és kozmetikumra.

A Farmasi termékek természetes összetevőkből készülnek, dermatológiailag teszteltek, nem tesztelik őket állatokon! Minden termék fejlesztése és gyártása a Farmasi labortóriumaiban történik. A Dr C. Tuna termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, szulfátot, formaldehidet, fitolitot, genetikailag módosított összetevőket. Minden termék Alumínium mentes!

Jelek, hogy nem jó kozmetikumot használunk!

Mik lehetnek a tünetek?

A leggyakrabban észlelt tünetek általában bőrpír, kiütés, hámlás és duzzanat a bőrfelszínen.

A bőr általában foltokban kezd el viszketni és pikkelyesen hámlani, máskor piros kiütések jelennek meg rajta, melyek gennyező hólyaggá alakulhatnak (leggyakrabban akkor, amikor azokat az ember vakarja).

A kozmetikummal való érintkezés után a bőr kétféle kedvezőtlen reakciót mutathat: irritatív dermatitiszt (bőrgyulladást) vagy allergiás kontakt dermatitiszt. Kontakt dermatitisznek azt nevezzük, amikor a bőr valamilyen összetevővel való érintkezés hatására gyulladásba kerül: bepirosodik, viszket és megduzzad.

Ha valaki allergiás egy termék speciális összetevőjére, bőrpirosság, duzzadás, viszketés és csalánkiütés jelentkezik. Ekkor a bőr durva tapintásúvá válik. A kozmetikai allergia leggyakrabban az arcon, ajkakon, szemkörnyéken, a füleknél és a nyakon fordul elő, de a test más részein is megjelenhet.

ekcema3.jpg

szenanatha-allergia-kezeles-bionette-350.jpg

mi_ne_legyen_a_kedvenc_kozmetikumodban.png

60258586_437223166854384_1442739279196323840_n.jpg

Már jó ideje hiába vált egyik tusfürdőről, samponról a másikra, egyre csak kiütések, bőrszárazság, viszketés jelentkezik? Ezeket a tüneteket a kozmetikumok egyes összetevői is okozhatják.

 

A Farmasi kozmetikumok vigyáz az egészségedre!

Vásárlói regisztráció itt: www.farmasiregisztracio.infora.hu

Ha tetszett a cikk ,megköszönöm ha megosztod!

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farmasitermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr6915092724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása