Farmasi Termékek

Farmasi terméket rendelnél?

MÉGIS LÉTEZIK HAJNÖVESZTŐ CSODASZER?IGEN,CSAK NATÚRTERMÉKEKKEL.

2019. szeptember 15. 22:43 - Farmasi Termékek

fokhagyma_2-hd.jpg 

Mi számít lassú növekedésnek?

Egyénenként változó a haj növekedésének üteme, de átlagosan nagyjából egy centit nőnek havonta a tincsek. Van, akinél ez több, van, akinél kevesebb. Sajnos az, hogy hajvágás után gyorsabban nő a hajad, csak tévhit, azonban a felfrissített hajvégek rendezettebbnek és dúsabbnak mutatják a frizurát.

Nem megfelelő kezelés

Ha nem úgy bánsz a fürtjeiddel, ahogyan igényelnék, az hátráltathatja őket a növésben. Ilyen lehet a túl forró levegővel történő szárítás, vagy ha túl közel tartod a tincsekhez a hajszárítót. A hajsütővas, hajvasaló szintén károsíthatják a hajszálakat, és a roncsolt hajvégek egyszerűen letörnek.

Ha nem megfelelő kozmetikumokat használsz a hajad kezelésére, lehet, hogy csak tovább rontasz a fennálló problémán. Fontos, hogy a hajtípusodnak megfelelő kencét válassz.

Különösen nagy segítséget nyújt a hajnövesztésben a Farmasi fokhagyma sampon!

Dr. C. Tuna Vitalizing Regeneráló Hajsampon Fokhagymával és Capixyllel

100% természetes fokhagymát tartalmaz, de nem fogod észrevenni hajmosás közben, mert kellemes parfüm illata van. Ha rendszeresen használod, segít megerősíteni a hajadat, csökkenti a hajhullást és természetes módon biztosítja a fényes és egészséges hajszálakat.

 

DR.C. TUNA VITALIZING REGENERÁLÓ HAJPAKOLÁS FOKHAGYMÁVAL ÉS CAPIXYLLEL

 

Fokhagyma és Capixyl
A fokhagyma előnyei haja számára:
A fokhagyma jótékony hatása a hajra már évek óta jól ismert a B1 vitamin, kén és aminosav tartalmának köszönhetően. A fokhagyma regenerálja a hajszálakat, a haj dúsabb lesz. Élénkíti a haj színét, így visszanyeri egészséges kinézetét. Óvja és megerősíti a hajszálakat. Védi a hosszú haj egész szerkezetét. Segíthet megelőzni a hajvégek töredezését.

A capixil es fokhagymaolaj tartalmú frissítő hajmaszk elősegítik a haj növekedését és megakadályozzák a hajhullást. Könnyű és zsírtalan formula tökéletes gondoskodást nyújt a haj elvékonyodásának megszüntetésére. 

DR.C.TUNA SZÉRUM

Fokhagyma szérum a haj növekedésének gyorsításáért, a hajhagymák aktiválódásáért, és a hajhullás csökkentésére!
Csak tiszta fokhagymából facsart olaj, hozzáadott napraforgó olajjal és E vitaminnal!
Semmi fölösleges anyag, tiszta koncentrátum!
30 ml, vagyis nagy kiszerelés!

 

REGISZTRÁCIÓ UTÁN ITT MEGVÁSÁROLHATOD -23% -AL A TERMÉKEKET!

 

www.farmasiregisztracio.infora.hu

 

 

 

index.jpg

hjkhkj.jpg

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farmasitermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr6915094174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása